Na ktorej strany barikády stojíte, pani ministerka?

17.05.2024 01:15 Kresťanská únia považuje pre oživenie zdravotníctva za kľúčové reformu ambulantného sektora, v rámci ktorej je nevyhnutná zmena financovania ambulancií, úprava kompetencií lekárov a sestier či presunie tvorby ambulantnej siete na The post Na ktorej strany barikády stojíte, pani ministerka? appeared first on Kresťanská únia.

Odmietame pokus EÚ prepašovať Istanbulský dohovor do eurolegislatívy

17.05.2024 01:15 Kresťanská únia je proti násiliu v každej forme a proti každému, obzvlášť proti násiliu na ženách. Veríme tomu, že spoločnosť postavená na rešpektovaní ľudskej dôstojnosti musí urobiť všetko pre to, The post Odmietame pokus EÚ prepašovať Istanbulský dohovor do eurolegislatívy appeared first on Kresťanská únia.

Ľady sa pohli? Reakcia na našu výzvu ministerke

14.05.2024 02:30 Lekári v špecializačnom štúdiu by mohli vo vzdelávaní pokračovať aj počas materskej a rodičovskej dovolenky. Zmenu nariadenia vlády chce Ministerstvo zdravotníctva SR pripraviť v tomto roku, potvrdilo pre TASR. The post Ľady sa pohli? Reakcia na našu výzvu ministerke appeared first on Kresťanská únia.

Rodné číslo nevyjadruje pocity, ale fakty. 

02.05.2024 16:30 Malo by ostať trvalým identifikačným osobným údajom Na programe rokovania parlamentu je aktuálne aj zákon o rodných číslach. Predkladatelia Richard Vašečka a Anna Záborská z Kresťanskej únie sa sústredili na fakty, ktoré The post Rodné číslo nevyjadruje pocity, ale fakty.  appeared first on Kresťanská únia.